Tid: 15 minutter.
Bagetid: 25 minutter.
Antal stykker: 35 små kvadrater
Det skal du bruge til lakridskage: 225 g smør
450 g brun farin
3 æg
3 spsk. lakridspulver
270 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
En mellemstor bradepande (25 x 35 cm)
Bagepapir
Sådan laver du lakridskage:
1. Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd bradepanden med bagepapir.
2. Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.
3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver, og pisk videre. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen, og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.
4. Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i cirka 25 minutter.
5. Lad din lakridskage afkøle, og skær den ud i 35 stykker på 5 x 5 cm.
Bagetid: 25 minutter.
Antal stykker: 35 små kvadrater
Det skal du bruge til lakridskage: 225 g smør
450 g brun farin
3 æg
3 spsk. lakridspulver
270 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
En mellemstor bradepande (25 x 35 cm)
Bagepapir
Sådan laver du lakridskage:
1. Tænd ovnen på 180 grader, og beklæd bradepanden med bagepapir.
2. Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.
3. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver, og pisk videre. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen, og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.
4. Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i cirka 25 minutter.
5. Lad din lakridskage afkøle, og skær den ud i 35 stykker på 5 x 5 cm.
Vi lavede den med mørk muscovadosukker istedet for brun farin (smager også af lakrids).
ReplyDeleteSom tilbehør skyr rørt med flormelis og vaniliesukker. Ville også have været godt med vanilieis!
Lakridssirup ovenpå.